Descompactat d'arrels

Els arbres sans comencen amb sòls saludables. El terra al voltant d'arbres en entorns naturals (com els que es troben al bosc) contenen diverses poblacions de microorganismes i nutrients disponibles que s'alimenten mútuament. A causa d'aquests organismes, aquests arbres tendeixen a viure més temps i més forts.

descompactado-de-raices

Els sòls dels "arbres urbans" estan sovint molt descuidats. Això fa que els arbres estiguin estressats i febles, a més de provocar que tinguin més malalties i poc creixement. Hem desenvolupat diversos mètodes per resoldre aquests problemes, personalitzant diversos llocs de treball per ajudar a promoure un medi ambient sa en el sòl.

Descompactado de Raices

El nostre programa "TecnoDescop" va ser dissenyat per oferir més millores i aumentar la riquesa en nutrients del sòl per als arbres. Quan més saludable estigui aquest sòl un arbre o arbust, millor podrà defensar-se de plagues i malalties. Ens pot restaurar la salut dels seus arbres amb productes naturals i amb les tècniques de descompactació per ire, que són sistemes altament ecologics.

 

Contacte

  • Catalan (ca-ES) translation is still missing. Please consider to contribute by writing and sharing your own translation.
Si vols més informació, omple aquest formulari. En breu ens posarem en contacte amb tu.
Si us plau, omple tots els camps obligatoris .
En enviar aquest formulari, estàs acceptant la nostra política de privacitat.

"Conèixes la nostra botiga? " Es pot visitar aquí sense compromís