Injeccions als arbres un sistema revolucionari

El sistema d'injecció al tronc, ofereix una alternativa molt més eficaç per al tractament dels arbres, ja que les substàncies van directament al sistema vascular de l'arbre. El sistema, ofereix una alternativa per al tractament dels arbres ja que les substàncies van directament a l'arbre, resultant més eficaços i no contaminant així el medi ambient.

- Acció ràpida: El temps que triga l'arbre en absorbir qualsevol d'aquestes injeccions, oscil · la entre 30 segons i 15 minuts, depenent de l'estat de l'arbre i la varietat del mateix.
- Persistència: Amb una sola aplicació és suficient en molts casos per corregir la manca o solucionar el problema que l'arbre presenti a la seva fitopatologia, mantenint-se en el mateix durant gairebé dos anys..
- Neteja: Mitjançant aquest sistema, evitem la contaminació mediambiental, especialment en el cas del tractament de plagues, on habitualment s'utilitza el mètode d'aspersions.
- Eficiència:  Al injectar el principi actiu directament en la saba de l'arbre, assegurem una distribució uniforme del producte i en la quantitat adequada per aconseguir una reacció positiva i immediata.

Pot aplicar-se tant en parcs i jardins, com en el terreny agrícola i forestal. Injeccions sistèmiques en arbres urbans.

Contacte

  • Catalan (ca-ES) translation is still missing. Please consider to contribute by writing and sharing your own translation.
Si vols més informació, omple aquest formulari. En breu ens posarem en contacte amb tu.
Si us plau, omple tots els camps obligatoris .
En enviar aquest formulari, estàs acceptant la nostra política de privacitat.

"Conèixes la nostra botiga? " Es pot visitar aquí sense compromís