Endoterapia

TECNOENDOTERAPIA realitza tractaments fitosanitaris a través de l'ENDOTERAPIA VEGETAL, innovant amb aquesta nova tècnica d'injeccions a l'arbrat urbà i privat per tractar nombroses plagues amb aquest mètode, respectant el medi ambient amb nous productes i tractaments. 

 

Arboricultura

TECNOENDOTERAPIA a més realitza treballs d'ARBORICULTURA, entre els quals cal destacar, Tècniques de Trepa, Restauració i poda d'arbrat monumental, Poda d'Arbres i Palmeres, Abatiment d'arbres perillosos i difícils, Extracció de la soca o Grans trasplantaments, entre d'altres. 

 

.

serveis endoteràpia

Si voleu saber més sobre l'Endoteràpia Vegetal, podeu llegir més sobre els nostres serveis AQUI, o posar-te en contacte amb nosaltres sense compromís.

.

Serveis arboricultura

Si voleu saber més sobre l'Arboricultura, pots llegir més sobre els nostres serveis AQUI, o posar-te en contacte amb nosaltres sense compromís.

.

serveis botiga online

O si ho preferiu, podeu visitar la nostra BOTIGA ONLINE, on trobareu productes d' Arboricultura i Endoterapia Vegetal a molt bon preu.

Avís legal

Accés a la pàgina web

Aquest Avís Legal (d'ara endavant "Avís Legal") regula l'ús del servei d'aquest lloc web, per realitzar treballs EndoTherapy arborícola i botiga en línia (en endavant "el servei") aplica tècniques de jardineria Tecnoverd, S.L.  (a més tard "TECNOENDOTERAPIA.COM") posa a disposició d'usuaris d'Internet a través de la URL www.tecnoendoterapia.com (en endavant, el "lloc"). Accés al lloc està subjecta a la prèvia lectura i acceptació per part dels usuaris d'aquest Avís Legal i tenint en compte la condició d'usuari de la mateixa (en endavant "usuari") i implica l'acceptació plena i sense reserves per l'usuari de tots i cada un dels punts de la jurídica avís en la versió publicada per TECNOENDOTERAPIA.COM en el moment mateix en què l'usuari accedeixi al servei.

Per contactar amb el TECNOENDOTERAPIA.COM, l'usuari ha de proporcionar abans TECNOENDOTERAPIA.COM certes dades personals a través dels formularis habilitats a aquest efecte. Per emplenar i presentar els corresponents formularis de subscripció, l'usuari accepta i autoritza que les seves dades personals són tractades per TECNOENDOTERAPIA.COM en els termes indicats en el paràgraf publicat a «privacidad» de la política de privacitat de lloc. TECNOENDOTERAPIA.COM es reserva el dret de verificar el compliment de l'Avís Legal per l'usuari mitjançant l'ús de qualsevol aparells i tècniques informàtiques de seguiment a Internet o de qualsevol altra manera de comprovar la veracitat de les dades personals, per tal de verificar la correcta utilització del servei per l'usuari.

Vostè accepta expressament i sense excepció, que accedir i fer ús del lloc web es fa sota la seva exclusiva responsabilitat.

L'usuari es compromet a utilitzar el lloc i els seus continguts en un diligent i correcta, d'acord amb la llei, els termes d'aquest avís legal i qualsevol altre segons el resultat anterior d'aplicació, bones costums i ordre públic.

Així mateix, l'usuari es compromet a no utilitzar el lloc o els serveis que s'ofereixen a les mateixes finalitats o efectes lesius als drets o interessos de tercers, o de cap manera pot malbé, inutilitzar, sobrecarregar o deteriorar el web o els serveis o impedir la normal utilització o gaudir del web per altres usuaris.

L'usuari no cal modificar o manipular les mencions de "copyright" i altres dades identificatives dels drets de propietat intel·lectual dels TECNOENDOTERAPIA.COM o dels titulars dels continguts incorporats al lloc, així com els dispositius tècnics de protecció, les empremtes digitals o qualsevol dels altres instruments de protecció del contingut. Està expressament prohibit a l'usuari autoritza tercers utilització, total o parcial del lloc introduïu o entri com un negoci propi serveis de activitat i productes del recinte, excepte amb l'acord previ amb TECNOENDOTERAPIA.COM.

 

El servei de

El servei es defineix com tots aquells serveis prestats per TECNOENDOTERAPIA.COM a través del lloc, i que actualment són els següents: botiga de productes de EndoTherapy, EndoTherapy i arborícola serveis en línia.

 

Ús correcte dels continguts

L'usuari es compromet a utilitzar els continguts de manera adequada i legal i, en particular, es compromet a abstenir-se (a) utilitzant els continguts de forma, amb finalitats o efectes contraris a la llei i la moral; (b) permetre l'accés públic als continguts a través de qualsevol modalitat de comunicació pública o privada; (c) suprimir, eludir o manipular el copyright i altres dades identificatives dels drets de TECNOENDOTERAPIA.COM; (d) reproduir, copiar, transformar, modificar o divulgar de qualsevol manera el contingut obtingut a través del servei d'enviament de comunicacions per tercers no autoritzats, així com a comercialitzar la informació de qualsevol classe obtinguda mitjançant el servei.

Tots els continguts d'aquest lloc web (incloent, sense limitació, text, gràfics, logotips, icones, botons, bases de dades, imatges, text, arxius d'àudio, vídeo i programari) són propietat de TECNOENDOTERAPIA.COM, o altres proveïdors de continguts i estan protegits per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (és a dir la recollida, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web és propietat exclusiva de TECNOENDOTERAPIA.COM i estan protegits per les lleis nacionals i internacionals de propietat intel·lectual.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc (inclòs el seu propi disseny, configuració i disseny del lloc web) que es realitzi sense l'autorització de TECNOENDOTERAPIA.COM constitueix una violació de la legislació sobre propietat intel·lectual.

 

Responsabilitat pels danys i perjudicis

L'usuari respondrà dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que TECNOENDOTERAPIA.COM pugui patir, directament o indirectament, com a conseqüència de qualsevol incompliment de les obligacions derivades de l'Avís Legal o la llei en relació amb l'ús del lloc.

Ús del servei sota l'exclusiva responsabilitat de l'usuari

L'usuari és conscient i accepta voluntàriament que l'ús del servei i dels continguts té lloc, en qualsevol cas, sota la seva exclusiva responsabilitat. El servei es basa en fonts considerades com fiables, encara que TECNOENDOTERAPIA.COM no garanteix la precisió, integritat, precisió i seguretat de les mateixes. TECNOENDOTERAPIA.COM no es fa responsable de les conseqüències del seu ús del servei i no accepta cap responsabilitat pel seu contingut.

TECNOENDOTERAPIA.COM no garanteix la disponibilitat i continuïtat del funcionament del servei.

TECNOENDOTERAPIA.COM no garanteix l'absència de virus o altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en el seu sistema informàtic (software i hardware) o en els documents electrònics i fitxers emmagatzemats en el seu sistema informàtic. TECNOENDOTERAPIA.COM exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin derivar de la presència de virus o altres elements lesius en els continguts subministrats per TECNOENDOTERAPIA.COM que puguin produir alteracions en el sistema informàtic de l'usuari. TECNOENDOTERAPIA.COM identificarà clarament que la informació que impliquen la difusió de la publicitat.

 

Privadesa en l'ús del servei

TECNOENDOTERAPIA.COM no garanteix la privacitat i seguretat de l'ús del servei i en particular no garanteix que tercers no autoritzats no pugui tenir coneixement de la classe, condicions, característiques i circumstàncies d'ús que els usuaris fan del servei. TECNOENDOTERAPIA.COM exclou tota responsabilitat pels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que podria ser a causa del coneixement per tercers no autoritzats de l'ús que els usuaris fan del servei.

 

Denegació i retirada d'accés al servei

TECNOENDOTERAPIA.COM es reserva a la seva discreció el dret a actualitzar els continguts del Site, a eliminar-los, limitar-los i impedir l'accés a ells, ja sigui temporalment o permanentment.

Si en l'opinió de l'usuari, aquest pensava que en algun moment, que en el marc dels serveis del portal es produeixen conductes contràries a les disposicions en aquest Avís Legal, notificarà TECNOENDOTERAPIA.COM per correu electrònic a la adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la."> Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .  Manifestar TECNOENDOTERAPIA.COM que farà tot el possible per treure el lloc aquelles manifestacions que infringeixi qualsevol dret o violar qualsevol disposició legal tan aviat com sigui possible quan rebeu cap notificació, degudament justificades i amb la identificació del remitent, l'existència d'aquests comportaments en qualsevol dels serveis del portal.

Llei aplicable i jurisdicció

Aquest Avís Legal, així com qualsevol relació entre l'usuari i TECNOENDOTERAPIA.COM, es regiran per la legislació espanyola.

This page require Adobe Flash 9.0 (or higher) plug in.

Últims Tweets