L'Endoterapia vegetal. Què és?

L'Endoterapia vegetal, és un mètode alternatiu de tractament fitosanitari del bosc urbà, pel que fa a tractaments aeris tradicionals, en la qual destaca, d'una banda, l'absència d' AEROSOLS O POLVORITZACIÓ de productes químics que contaminen el medi ambient, sòl i aigua, així com ser completament inofensiu per a la salut dels ciutadans, aus i altres animals i pot ser utilitzat en qualsevol moment del dia. A més, té l'avantatge al tractament enfocament, evitant així els esprais indiscriminades. 

Aquest sistema consisteix en injectar en el tronc una substància nutrient o fitosanitària que es distribueix per tot el sistema vascular de la planta. L'història de l'Endoterapia vegetal, es remunta al Renaixement, Leonardo Da Vinci va fer les primeres proves amb arsènic als arbres. El sistema va ser desenvolupat a USA i Itàlia, fins als nostres dies. 

En aquests països ha sigut tal, el sorgiment de l'Endoterapia vegetal, que ha aconseguit moure els tractaments aeris, inclus fent el seu ús obligatori en algunes ciutats i estats. Actualment, hi ha tres sistemes d' endoterapia vegetal : gravimètrica (per absorció de l'arbre), pressió constant o pressió micro, infusió de macro i pressió variable.

Contacte

  • Catalan (ca-ES) translation is still missing. Please consider to contribute by writing and sharing your own translation.
Si vols més informació, omple aquest formulari. En breu ens posarem en contacte amb tu.
Si us plau, omple tots els camps obligatoris .
En enviar aquest formulari, estàs acceptant la nostra política de privacitat.

"Conèixes la nostra botiga? " Es pot visitar aquí sense compromís